::Blog ini ditaja oleh::

Assalamualaikum @ Selamat Datang!
Sudah menunaikan kewajipan anda?
Selamat membaca! Jangan lupa tinggalkan komen. :)

***

Adakah anda tahu?
Setiap komen anda akan membantu saya untuk:

1. Tidak syok sendiri.
2. Melakukan penambah baikan.
3. Memberi semangat untuk terus berkarya.

Jadi apa lagi? Berilah sepatah dua kritikan untuk saya terus menulis. (^^,)v

::aku_dia's current status::

04.05.2016

Mencari momentum untuk menulis.

Anda masih boleh membeli Bidadari daripada saya. :)
Boleh pm saya di facebook Hannah Dhaniyah.
Atau hantarkan e-mail ke aku_dia1911[at]yahoo[dot]com ^_^

::7 Years of Love [7.Y.o.L]::


| 1 | | 2 | | 3 | | 4 | | 5 | | 6 | | 7 | | 8 | | 9 | | 10 |
| 11 | | 12 | | 13 | | 14 | | 15 | | 16 | | 17 | | 18 | | 19 | | 20 |

4 comments:

Fatimah Hanis said...

awak macm mana nak baca ep seterusnya. tekan x dapat pun. hurm

aku_dia said...

Hi sis. Yang tak boleh tekan tu sebab saya tak update lagi. :)

Fathin Hanani said...

Sis, 7YOL ni bila nk sambung? Citer ni best..Anyway, congrats ya, enovel bidadari dh kuar ye sis ? ^^

Miss afina said...

Sys. 7YOL bila nak smbung lagi. Citer nih best au. Fyna minat gila.