::Blog ini ditaja oleh::

Assalamualaikum @ Selamat Datang!
Sudah menunaikan kewajipan anda?
Selamat membaca! Jangan lupa tinggalkan komen. :)

***

Adakah anda tahu?
Setiap komen anda akan membantu saya untuk:

1. Tidak syok sendiri.
2. Melakukan penambah baikan.
3. Memberi semangat untuk terus berkarya.

Jadi apa lagi? Berilah sepatah dua kritikan untuk saya terus menulis. (^^,)v

::aku_dia's current status::

04.05.2016

Mencari momentum untuk menulis.

Anda masih boleh membeli Bidadari daripada saya. :)
Boleh pm saya di facebook Hannah Dhaniyah.
Atau hantarkan e-mail ke aku_dia1911[at]yahoo[dot]com ^_^

24 April 2012

Mahu order Novel SAU?


Assalamualaikum.. insya Allah SAU sudah boleh diorder secara online di laman web KaryaSeni.



Harga:
Semenanjung: RM 22.00
Sabah/Sarawak: RM 25.00
Harga Ahli: - RM 3.00

Saya minta maaf sebab tak buka order personally. Agak busy sekarang ni, takut tak sempat hendak uruskan.
Selamat membaca dan semoga berpuas hati ye. :)
Untuk order, [klik sini]

8 comments:

lynn said...

alhamdulillah....dah beli novel ni semalam kat PBAKL PWTC...sgt menarik dan byk nasihat n pengajaran yg terkandung dalam novel ni...sgt menarik

aleya_syaireel said...

ermm semlm da cari kt MPH and POPULAR..tp still xde...tape nk g beli kt PBAKL laa..x sbr nk bace SAU..=)

green said...

Salam miss author,
Alhamdulillah this book is superb. Dengan kebanjiran mcm2 novel dengan kisah2 dalam kain yang sukar utk diberikan kebenaran dibaca anak2 remaja...karya ini sangat berbeza...keep up ur good work! :) Alhamdulillah...

AinaaAzlan said...

saya dah order kat KS n baru semalam sampai . memang best. suka je dengan Ustaz Hafiz, sweet gitu . hehe nakal sikit pun ya jugak (:

As Yusra said...

dah cari buku ne kat kedai2 buku tp still xdpt lg >.< sob2x...

nurulizzatijamil said...

Saya dah bile bku ni.. Cite dia best giler.. Waktu first time tgk bku ni pun dah teruja gile nk bce.. Hehe

nurulizzatijamil said...

Bile pulak.. Beli.. Hehe typo..

Anonymous said...

Alhamdulillah , dah habis beli n baca habis novel nie . Terima kasih kerana menghasilkan novel yang telah banyak memberi ilmu yang bermakna di dunia wa akhirat ^^ <#